Hier vindt je alle mogelijkheden en webwinkels om je wasmachine in termijnen betalen.

Wil jij liever je geld op je bankrekening houden maar wel een nieuwe wasmachine? Je wasmachine in termijnen betalen kan dan een uitkomst bieden. Heb je een nieuwe wasmachine nodig, omdat je huidige stuk is gegaan? Of wil je liever een wat luxere wasmachine? Een wasmachine is tegenwoordig een primaire levensbehoefte geworden, waardoor je eigenlijk niet zonder kan. De aankoop van een wasmachine gaat altijd gepaard met hoge kosten, soms is het fijn om deze kosten te spreiden. Lees al je mogelijkheden en de bijbehorende voorwaarden in dit artikel om een wasmachine op afbetaling te kopen.

Welke mogelijkheden zijn er om je nieuwe wasmachine in termijnen te betalen?

Je wasmachine gespreid betalen kan op verschillende manieren bij verschillende webwinkels en betaalproviders. Het kan soms ‘spannend’ aanvoelen om een wasmachine op afbetaling te kopen, aangezien je wel een lening aangaat. Het is vandaag de dag echter niet zo spannend als het lijkt, er is veel transparantie en informatie beschikbaar om je wasmachine in maandelijkse termijnen te betalen. Wij geven als ‘externe’ partij je graag tips en informatie mee over hoe dit in zijn werking gaat, je vindt hieronder jouw mogelijkheden. Misschien vind je het belangrijk een laag maandbedrag te hebben of wellicht wil je juist geen BKR registratie. Je leest het hieronder.

Wasmachine in termijnen betalen zonder BKR

Het kan voor veel mensen de voorkeur hebben om voor aankopen zoals een wasmachine geen BKR registratie te krijgen. Echter, wordt er vaak gedacht dat een BKR registratie negatief is, dit is niet het geval. Wil je toch liever niets te maken hebben met het BKR, dan is er eigenlijk één optie mogelijk. De betaalmethode ‘In3’ biedt namelijk een gespreid betalen constructie aan waarbij je in drie termijnen het bedrag kan betalen.

We snappen dat je graag een nieuwe wasmachine wilt kopen en deze in termijnen wilt betalen. Dan is het fijn om bij deze dure aanschaf ook goed vooraf te weten wat het betalen in termijnen van je nieuwe apparaat kost. Bij aanbieders zoals Wehkamp en Mediamarkt betaal je rente over het openstaande bedrag van je wasmachine. De betaalmethode ‘In3’ biedt een betaaloplossing in waarbij jij je wasmachine in drie termijnen kan betalen, zonder BKR en zonder rente. De eerste termijn betaal je direct, de overige twee termijnen betaal je in twee maanden terug. Zo kan je dus direct genieten van je nieuwe wasmachine, zonder BKR registratie en zonder rente, mooi toch?

Het grootste voordeel van deze betaalmethode is dat jij geen BKR registratie krijgt en ook geen rente betaald. Houdt er wel rekening mee dat de looptijd in tegenstelling tot een gespreid betalen constructie waar je wel een positieve BKR registratie krijgt veel korter is. Je moet namelijk met deze betaalmethode de eerste termijn direct met i-Deal voldoen, de overige 2 termijnen kan je in 2 maanden betalen. Hieronder vindt je een overzicht van de webwinkels waar jij je wasmachine in termijnen betalen met de betaalmethode ‘In3’.

Wasmachine op afbetaling met BKR

Als je een wasmachine gespreid betaald betekent dit over het algemeen dat je een BKR registratie krijgt. Voor alle duidelijkheid, voor webshops met de betaalmethode In3 krijg je geen BKR registratie. Bij webshops zoals Wehkamp en Mediamarkt krijg je wel een BKR registratie, echter wel een positieve BKR registratie. Vaak wordt gedacht dat je hierdoor geen hypotheek meer kunt aanvragen, dit is niet het geval. Sterker nog, als jij laat zien dat je ter goeder trouw bent in je financiën, verstrekken banken sneller jouw een hypotheek. Het wordt pas een probleem als je je termijnbedrag 3 maanden of langer niet betaald, dan ontvang je een negatieve registratie en hierdoor kan je wel problemen krijgen bij je hypotheekaanvraag. 

Je wasmachine gespreid betalen bij webwinkels waarbij je een lange looptijd kan selecteren, gaat over het algemeen gepaard met een BKR registratie. Het grote voordeel van deze constructie is dat jij je wasmachine in 12, 24, 36, 48 of zelfs wel 60 termijnen kan betalen. Hierdoor hoef je niet een grote uitgave te doen en heb je wel je nieuwe wasmachine morgen in huis. Houdt er wel rekening mee dat je over het openstaande bedrag rente betaald, los zo snel mogelijk je openstaande bedrag af om zo min mogelijk rente te betalen. Je kan namelijk altijd tussentijds boetevrij aflossen.

Waar een nieuwe wasmachine op afbetaling kopen?

Het kan een hele zoektocht zijn om een wasmachine te vinden, er zijn er namelijk zoveel. Veel verschillende soorten maten, specificaties en vooral een enorm aanbod in functionaliteiten. Niet alle webwinkels bieden de optie tot gespreid betalen aan, geen zorgen, dit uitzoekwerk hebben wij alvast voor je gedaan. We beschrijven per webwinkel hieronder waar jij jouw nieuwe wasmachine gespreid kan betalen.

Coolblue wasmachine op afbetaling

Bij Coolblue kennen ze een andere constructie waardoor jij wel een nieuwe wasmachine kunt kopen en deze als het ware in termijnen kunt betalen. Het eerste jaar huur je de wasmachine van Coolblue tegen een maandelijks bedrag, ofwel lease. Het grote voordeel hiervan is, is dat je geen BKR registratie krijgt en na 12 maanden kan je de wasmachine afkopen tegen een gereduceerd bedrag. Er wordt dan een prijsvoorstel gedaan o.b.v. het al betaalde bedrag, levensduur van de wasmachine en hoelang het abonnement heeft gelopen. Met deze constructie heb je zowel de service als de garantie van Coolblue en heb je in principe een jaar of langer de tijd om het totale bedrag bij elkaar te sparen, zodat je alsnog eigenaar wordt van de wasmachine.

Wasmachine op afbetaling kopen bij BCC

De (web)winkel BCC biedt een breed assortiment van wasmachines aan. Je kan er onder andere de bekende merken Samsung, LG, BEKO vinden waardoor je verzekerd bent van de A-merken onder de wasmachines. BCC kent daarnaast ook een ‘laagste prijs garantie’ Dit betekent dat als je een wasmachine ergens ziet voor een lagere prijs, dat zij het bedrag ‘matchen’ met die prijs. Zo ben je dus verzekerd van de laagste prijs in de markt. Bij BCC kan je je nieuwe wasmachine of televisie in termijnen betalen via Tinka tot met een looptijd tot wel 60 maanden!

Plaats een reactie