Nieuwe TV in termijnen betalen? Alle aanbieders op 1 plek!

Nieuwe televisie nodig en deze liever in delen betalen? Check het aanbod hier!

Zoekend naar je nieuwe televisie voor in huis? Wil je deze liever op afbetaling kopen, zodat je niet in een keer een groot bedrag hoeft uit te geven? Dan heb je geluk, je bent op het juiste adres! We hebben alvast alle moeite voor jou genomen om alle aanbieders overzichtelijk voor je op een rijtje te zetten, hoef je alleen nog het formaat en specificaties uit te zoeken. Makkelijk toch?

Een televisie is een belangrijk apparaat voor veel huishoudens, je kan er immers een hoop mee. Je kan er films mee kijken, het journaal kijken, gamen, streamen etc. Niets is lekkerder dan een avondje bankhangen met een goede film en een zak chips. Wat wel minder lekker is, is het hele bedrag uitgeven voor een televisie, daarom is een tv gespreid betalen een zeer interessante optie. Hierdoor kan je dus genieten van je nieuwe televisie en ben je niet in een keer een grote smak geld kwijt, kan je weer die extra bak Ben en Jerry’s kopen. 

TV in termijnen betalen (3 termijnen)

Wij zijn een groot fan van de betaaloptie In3. Dit is een betaalmogelijkheid waarbij je jouw nieuwe televisie in drie termijnen kan betalen, zonder rente en zonder BKR. Zo heb je in principe alle lusten en niet de lasten, je wilt namelijk liever geen rente betalen. Je nieuwe televisie in drie termijnen betalen via In3 is eigenlijk heel makkelijk en laagdrempelig. Je zoekt je nieuwe (smart)televisie uit bij je favoriete webshop. Je selecteert de betaalmethode In3, de eerste termijn reken je direct af. Daarna ontvang je de komende twee maanden elke maand een factuur met het termijnbedrag. Je televisie heb je op dat moment al lang binnen dus wat maakt het nog uit? Zo kan je dus morgen al genieten van je nieuwe game of die nieuwe film en hoef je pas over een maand de nieuwe termijn betalen, wat wil je nog meer?

Smart TV op afbetaling

De technologie van televisies ontwikkelt zich erg snel. Over het algemeen beschikken de nieuwste modellen televisies allemaal over ‘smart tv’. Dit zijn verschillende apps ingebouwd in de televisie waardoor je snel en gemakkelijk je nieuwe film uitzoekt op Netflix of Videoland. Ook hebben veel Smart TV’s Apple Airplay ingebouwd, zodat je lekker kan streamen. Een smart tv op afbetaling is dan ook een logische keuze, omdat je verzekerd bent van de nieuwste technologie die ook een lange tijd meegaat.

TV op afbetaling zonder BKR

Over het algemeen als je iets koopt op afbetaling heb je feitelijk gezien een lening, waardoor je een positieve bkr registratie krijgt. Met de betaalmethode In3 heb je dit dus niet, echter zijn dit wel feitelijk twee termijnen. De eerste termijn voldoe je direct, de twee overige binnen twee maanden. Het grote voordeel is, is dat je geen rente betaalt en geen bkr registratie krijgt. Zo kan je dus genieten van je nieuwe televisie, zonder dat je daarvan hoeft wakker te liggen. De keerzijde is wel weer dat je alsnog een vrij hoog bedrag moet uitgeven de komende tijd vanwege de drie termijnen.

TV op afbetaling Mediamarkt

Iedereen kent de Mediamarkt wel, het fijne zijn haar winkels en het assortiment. Wist je dat je ook bij de Mediamarkt alles kan kopen op afbetaling? Je kan dus je nieuwe mooie televisie uitzoeken bij Mediamarkt in de winkel en deze in termijnen betalen via Santander. Het fijne hiervan is, is dat je zelf de duur kan bepalen van de aflossing. Je kan zelfs 72 maanden erover doen om je televisie af te lossen. Zo kan je dus eerst goed oriënteren welke televisie nou bij jou past en deze direct meenemen en niet gelijk het volledige bedrag betalen.

Betaal je TV of flatscreen TV in Nederland op afbetaling

Wist je dat de meeste televisies en flatscreen tv’s in termijnen betaald kunnen worden? Veel mensen zijn niet in staat deze dure voorwerpen in één keer te kopen, maar met een beetje zoekwerk is het mogelijk ze in termijnen te betalen. Hetzelfde geldt voor je home theater systeem, smart TV of elk ander type televisietoestel. Als je een nieuwe TV of flatscreen wilt kopen en die in termijnen moet betalen, dan zul je de onderstaande informatie nuttig vinden. In deze update leggen we uit waar je betaalbare betalingsplannen voor een TV of flatscreen kunt zoeken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:

Stap 1: Bepaal een prijsklasse.

Voor veel mensen is het kopen van een nieuwe TV of flatscreen iets wat ze graag zouden willen doen maar niet kunnen betalen. Als je een nieuwe flatscreen wilt kopen, moet je eerst uitzoeken hoeveel je je kunt veroorloven uit te geven. Als je een gebruikte TV wilt kopen, zul je waarschijnlijk minder kunnen uitgeven. De prijsklasse waarin je zoekt bepaalt hoe je te werk gaat bij het kopen van een nieuwe of een gebruikte TV. Een nieuwe TV in termijnen betalen die jarenlang meegaat is natuurlijk beter dan een goedkope die stuk gaat de dag erna.

Koop je nieuw, dan zul je waarschijnlijk een betalingsplan kunnen krijgen waarmee je de TV in termijnen over een langere periode kunt afbetalen. Zo kun je de kosten van de TV over enkele maanden of zelfs een jaar of twee spreiden. Als je besluit een tweedehands TV te kopen, kun je geen afbetalingsplan krijgen. Maar je zult waarschijnlijk wel minder kunnen uitgeven aan een gebruikte TV.

Stap 2: Rondkijken voor TV in termijnen betalen

Als je een nieuwe TV of flatscreen wilt kopen, is het eerste wat je moet doen rondkijken om winkels te vinden die betalingsregelingen aanbieden. Je kunt dit doen door online te zoeken naar winkels die betalingsregelingen voor TV’s en flatscreen TV’s aanbieden. Je kunt ook naar je plaatselijke elektronica winkel gaan en vragen of ze afbetalingsplannen voor televisies hebben. 

Als je besluit een gebruikte TV te kopen, kun je rondkijken in je plaatselijke advertenties. Je kunt ook op online marktplaatsen kijken, zoals Marktplaats of eBay. Een andere mogelijkheid is om op online sloperijen te kijken. Je kunt er vaak toestellen van goede kwaliteit vinden. Zorg er alleen voor dat de machines in goede staat zijn voor je ze koopt.

Stap 3: Zoek merken zonder franje

Als je overweegt een TV of flatscreen te kopen, zoek dan naar merken die no frills modellen aanbieden. Dit zijn merken die gewoon een TV maken zonder alle extra functies. Deze zijn vaak minder duur en zijn ideaal voor mensen die alleen maar TV willen kijken. Je vindt deze merken vaak bij je plaatselijke elektronicawinkel, of je kunt ze zelfs online vinden. Als je besluit een tweedehands TV te kopen, zoek dan naar een merk zonder franje. 

Dit betekent dat de TV niet veel extra functies heeft. Dit is belangrijk, want hoe minder functies een TV heeft, hoe minder duur hij zal zijn. Je vindt no-frills TV’s vaak in plaatselijke rubrieksadvertenties of op online marktplaatsen, zoals Marktplaats of eBay.

Stap 4: Zoek GEEN gebruikte toestellen.

Als je besluit een gebruikte TV te kopen, kun je misschien een toestel in goed werkende staat vinden voor een fractie van de kosten van een nieuw exemplaar. Dit is een prima optie als je je geen nieuwe TV kunt veroorloven. Maar voordat je een gebruikte TV koopt, moet je er zeker van zijn dat hij goed werkt en dat je begrijpt hoe je hem moet gebruiken. 

Je wilt geen oude TV die niet goed werkt en die je niet kunt bedienen. Voordat je een gebruikt toestel koopt, moet je het inpluggen en controleren of het naar behoren werkt en of het beeld van goede kwaliteit is. Je kunt gebruikte TV’s vinden op je plaatselijke sloperij of in je plaatselijke rubrieksadvertenties. Je kunt ook gebruikte toestellen vinden op online marktplaatsen, zoals Marktplaats of eBay.

Als deze te vertrouwen zijn, dat is een ander verhaal!

Stap 5: Wees voorzichtig met het kopen van gerepareerde toestellen.

Gerepareerde toestellen zijn vaak de goedkoopste manier om een TV of flatscreen te kopen, maar er zijn een paar dingen die je moet weten voor je er een koopt. Gerepareerde toestellen zijn vaak gebruikte toestellen die gerepareerd en daarna doorverkocht zijn. Je vindt gerepareerde toestellen vaak bij je plaatselijke sloperij of in je plaatselijke rubrieksadvertenties. Als je besluit een gerepareerde machine te kopen, zorg er dan voor dat ze in goed werkende staat is. 

Je kunt ook online naar gerepareerde machines zoeken en naar recensies van andere gebruikers kijken. Zo krijg je een idee van hoe de machine werkt en of hij de moeite van het kopen waard is. Wees echter voorzichtig met het kopen van een gerepareerde machine. Soms werken deze machines niet zo goed als ze zouden moeten. Ze hebben misschien niet alle functies die je wilt of ze zijn niet zo goed als een nieuwe machine.

Stap 6: Conclusie over TV in termijnen betalen

Een nieuwe TV of flatscreen kopen is een grote aankoop, ongeacht het soort apparaat dat je koopt. Het is belangrijk om geld te besparen waar je kunt bij het kopen van een TV. De beste manier om geld te besparen op een TV is door een tweedehands toestel te kopen. 

Je kunt ook proberen een betalingsregeling te krijgen als je een nieuw toestel wilt kopen. Als je een gebruikte TV koopt, zorg er dan voor dat hij goed werkt en dat je weet hoe je hem moet gebruiken. Wees voorzichtig als je een gerepareerd apparaat koopt. 

Nu je weet waar je betaalbare betalingsplannen voor een TV of flatscreen kunt zoeken, kun je op zoek gaan naar het juiste apparaat. Of je nu besluit nieuw of tweedehands te kopen, het belangrijkste is dat je er zeker van bent dat je een TV krijgt waar je nog jaren met plezier naar zult kijken.

De Gouden regel: wasmachines, laptops, iPhones, Tuinmeubels , nieuwe Boxspring, Nintendo Switch zijn zo’n kostbare dingen die horen lang mee te gaan, dat je ze beter gewoon nieuw kan kopen. En heb je het budget niet? Dan kan je ze toch lekker in termijnen betalen!