Tuinmeubels in termijnen betalen? Zo doe je dat in 2022!

Je houdt van het buitenleven en van tijd doorbrengen in je tuin. Je nodigt ook graag vrienden uit voor drankjes, barbecues en feestjes. Maar wat je minder prettig vindt is hoeveel het kan kosten om die tuinmeubelen te kopen. Om nog niet te spreken van hoe duur het is om ze te gaan huren voor een van je beruchte tuinfeestjes. Nog voor je het goed en wel in de gaten hebt, is het mooi weer en heb je nog steeds geen loungeset. Nieuwe tuinmeubelen zijn over het algemeen een dure aanschaf, zeker als je kwaliteit wilt, en kosten vaak meer dan 1000 euro. Zoveel geld is een flinke duit en je moet diep in de buidel tasten. Een prima oplossing is om je tuinmeubels in termijnen te betalen, zo heb je nog wat geld over om die Passion Mojito’s in te schenken en een zomer lang te kunnen genieten van de zon in je nieuwe luxe tuinmeubelen!

Dit artikel bespreekt de verschillende manieren waarop je je tuinmeubels in termijnen kunt betalen, zodat ze betaalbaarder en toegankelijker voor je worden.

Hoe kan ik nieuwe tuinmeubels in termijnen betalen

tuinmeubelen in termijnen

Er zijn veel manieren waarop je tuinartikelen in termijnen kunt betalen, maar het is belangrijk te begrijpen dat niet alle winkels ze allemaal zullen aanvaarden. Het beste wat je kunt doen is onderzoek doen naar de bedrijven waar je wilt kopen en zien of ze een betalingsmogelijkheid op afbetaling bieden. Je kunt ook met andere klanten spreken die al van hun diensten gebruikgemaakt hebben en vragen of ze tips of aanbevelingen hebben.

Als je online koopt, zorg dan dat je het betalingsbeleid van de winkel leest dat informatie over afbetalingsregelingen zal bevatten. Je kunt ook de gebruiksvoorwaarden bekijken van de website waar je de meubels koopt. Zo weet je welke informatie je wel en welke je niet moet geven.

Winkel krediet, laagste prijsgarantie of goedkope tuinmeubelen kopen?

Sommige tuinmeubelwinkels bieden je een winkeltegoed aan in plaats van contante betaling. Dit betekent dat je je nieuwe meubels later kunt betalen. Een winkeltegoed kan een goede manier zijn om de kosten te spreiden en ze betaalbaarder te maken. Eenmaal zover kun je het ook gebruiken om andere goederen in de winkel te betalen.

Houd er rekening mee dat je ook rente over het krediet moet betalen. Als je regelmatig betaalt, kun je rentekosten vermijden en je kosten laag houden.

0% financiering deals

Als je een uitstekend krediet hebt, kun je misschien een 0% financiering krijgen. Dit betekent dat de winkel je het geld leent en dat je het over een bepaalde periode terugbetaalt. De rente die je wordt aangerekend hangt af van je kredietwaardigheid. Als je zo’n deal krijgt, is het belangrijk dat je op tijd en volledig terugbetaalt. Anders riskeer je kredietwaardigheid verliezen. Een lage kredietwaardigheid betekent dan ook dat je dit soort deals niet vaak meer op je pad zult vinden.

Lenen van familie en vrienden

Sommige mensen besluiten geld te lenen van vrienden of familieleden om hun nieuwe meubels te helpen betalen. Dit kan een prima manier zijn om de kosten over een periode te spreiden.

Het is belangrijk te bedenken dat je het geld zult moeten terugbetalen en dat de rente op leningen hoog is. Daarom wil je er zeker van zijn dat je genoeg geld hebt om de aflossingen te kunnen betalen. Je kunt ook besluiten een lening af te sluiten bij een bank of financieringsmaatschappij.

Je moet er wel voor zorgen dat je genoeg geld hebt om de lening op tijd terug te betalen.

Tuinmeubels online kopen met spaargeld

tuin-lounge-kopen-met-financiering

Ook kan je spaargeld gebruiken om je nieuwe tuinmeubelen te betalen. Maar dan moet je er wel voor zorgen dat je genoeg geld in reserve hebt maandelijkse kosten te dekken. Je kunt besluiten tot een eenmalige betaling of je kunt besluiten tot regelmatige betalingen tot de meubels afbetaald zijn. Het voordeel van regelmatige betalingen is dat de kosten van je meubels betaalbaarder zijn. Je bespaart ook geld op rente. Niet alle winkels aanvaarden deze vorm van betaling. Onthoud ook dat je niet zo snel over je meubels zult beschikken als wanneer je een regelmatige afbetalingsregeling maakt. Dit is handig als je ervoor wilt zorgen dat je genoeg geld gespaard hebt voor andere dingen in het leven.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je nieuwe loungeset gespreid te betalen. Over het algemeen ben je bij de bekende webwinkels zoals Wehkamp en Tuinmeubelshop.nl het beste uit. Bij Wehkamp kan je je nieuwe tuinset of loungeset kopen en tot wel 64 maanden er over doen om het af te betalen, hierdoor heb je een erg laag maandbedrag. Bij Tuinmeubelshop kan je ook terecht voor een prachtige loungeset of tuinset, bij deze webwinkel kan je in drie termijnen betalen met de betalingsmethode ‘In3′.

In3 gebruiken om tuinmeubels in termijnen aan te kopen

Met deze betalingsmethode betaal je de eerste termijn direct via iDEAL, de overige twee termijnen binnen twee maanden. Het grote voordeel hiervan is, is dat je geen rente betaald en geen positieve BKR notering ontvangt. Dit is wel het geval bij Wehkamp, hier betaal je namelijk rente over het openstaande bedrag en krijg je een positieve BKR registratie. Vaak wordt gedacht dat deze BKR registratie negatief is, dit is niet het geval. Sterker nog, als een toekomstige kredietverstrekker ziet dat jij je netjes aan je betalingsverplichting houdt, zul je eerder een lening of hypotheek krijgen.

Slotwoorden: Tuinmeubelen in termijnen betalen

Tuinmeubels in termijnen betalen kan een geweldige manier zijn om ze betaalbaarder te maken. Het is belangrijk te onderzoeken welke betaalmethoden de winkels waar je meubels koopt aanvaarden. Je kunt ook kijken of ze speciale afbetalingsregelingen aanbieden die aan je behoeften voldoen. Je kunt ook met familie en vrienden praten om te zien of ze bereid zijn je geld te lenen om je nieuwe meubels te helpen betalen. Als je de meubels hebt afbetaald, heb je geweldige buitenmeubels die nog jaren meegaan. Nu je weet hoe je tuinmeubelen in termijnen kunt betalen, kun je je de meubels veroorloven die je altijd al wilde hebben.

Dus, waar wacht je op? Laat je inspireren online of bezoek een showroom in de buurt en ga op jacht naar de laagste prijsgarantie voor je tuinbanken en tuinstoelen!

betaalbaas.nl