Nieuwe telefoon in termijnen betalen? Check alle webwinkels hier!

Toe aan een nieuwe telefoon en deze gespreid betalen? Lees snel verder!

Op zoek naar een nieuwe telefoon en wil je deze in termijnen betalen? Dat begrijpen we heel goed en we kunnen je vertellen dat je op het juiste adres bent. We hebben namelijk alle webwinkels overzichtelijk gemaakt waar je mobiele telefoons op afbetaling kan kopen.

Mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken in het dagelijkse leven, voor sommige is het een belangrijk middel om de dagelijkse werkzaamheden te doen. Voor sommige is het een vermaak middel en sommige zijn zelfs zijn of haar verslaving. 

Mobiele telefoons zijn er in verschillende soorten en maten. De een vindt een iPhone een fijne mobiele telefoon, de ander zweert weer bij Samsung. Het is belangrijk om te kijken en te weten welk mobieltje bij jou past. Voor de ene persoon is een goede camera om vlogs op te nemen erg belangrijk, de andere persoon hecht weer veel waarde aan veel geheugen vanwege zijn of haar muziekverslaving. 

Telefoon in termijnen betalen zonder BKR

Als je op zoek bent naar een nieuw mobieltje en je wilt deze in termijnen betalen zonder dat je een BKR registratie hiervoor krijgt, zit je goed. Wij hebben alle webwinkels overzichtelijk gemaakt die de betaalmethode In3 aanbieden. Dit is een betaalmethode waarbij je de eerste termijn voldoet, daarna volgen er nog twee maandelijkse termijnen. Het grootste voordeel hiervan is, is dat jij een telefoon in termijnen kan betalen zonder BKR registratie. Zo heb je dus morgen al een gloednieuwe smartphone waarbij je niet het volledige bedrag in een keer hoeft te betalen. 

GSM op afbetaling zonder abonnement

Maak jij gebruik van een sim only abonnement en wil je graag een los toestel op afbetaling kopen? Ook daarvoor hebben wij alle webwinkels voor je overzichtelijk gemaakt. Het is logisch dat jij kiest voor een los toestel als je een GSM hebt zonder abonnement, zo heb je geen maandelijkse hoge lasten van je telefoon. Het mooie is dat je ook nog is bij de onderstaande webwinkels een GSM kan kopen op afbetaling, waardoor je een klein maandelijks bedrag kwijt bent aan je nieuwe toestel.

iPhone op afbetaling zonder abonnement

Voor de Apple liefhebbers onder ons hebben we ook alvast het voorwerk gedaan en de webwinkels voor je op een rijtje gezet waar je een iPhone op afbetaling kan kopen zonder abonnement. Voornamelijk voor mensen met sim only is dit een ideale oplossing, zo heb je dus de nieuwste iPhone en lage maandelijkse lasten. Wat wil een Apple liefhebber nog meer?

Hoe kan je in Nederland je nieuwe telefoon in termijnen betalen?

Als je een afbetalingsplan voor je nieuwe mobieltje gaat kopen, dan moet je weten hoe het proces in Nederland werkt. In dit artikel zullen we alles behandelen, van de kosten van een telefoonplan tot de details over welk type kredietscore je nodig hebt, en hoeveel het kost, om die nieuwe gsm te krijgen. Lees verder om meer te weten te komen over hoe afbetalingsregelingen in Nederland werken, en of het al dan niet geschikt is voor jou.

Hoe betaal je een nieuwe telefoon in Nederland met een afbetalingsplan?

Als je je aanmeldt voor een afbetalingsplan, ga je ermee akkoord een nieuw mobieltje over een bepaalde periode te betalen. De meeste plannen vereisen een minimum maandelijkse betaling, maar sommige staan je toe de betalingen over een langere periode te spreiden. Het bedrag dat je elke maand betaalt wordt bepaald door het telefoonplan dat je kiest en de periode waarvoor je betaalt. Je hoeft niet het hele bedrag in een keer af te betalen. Als je bijvoorbeeld over 24 maanden betaalt, betaal je alleen het bedrag dat je je elke maand kunt veroorloven. Dit heet variabele of flexibele financiering. Er zijn twee soorten afbetalingsregelingen: periodieke en niet-periodieke. Met een periodiek plan betaal je elke maand hetzelfde bedrag. Met een niet-periodiek plan betaal je de telefoon voor een bepaalde periode, waarna je klaar bent en de telefoon van jou is.

Wat kost het om een telefoon met afbetalingsplan te krijgen?

Het eerste wat u moet doen is het telefoonabonnement kiezen dat u wilt. Aanbieders van telefoondiensten bieden een groot aantal abonnementen die op verschillende behoeften en budgetten zijn afgestemd. Je kunt kiezen uit prepaidplannen waarbij je elke maand een vast bedrag betaalt, traditionele pay-as-you-go-plannen of voordelige onbeperkte plannen waarbij je zoveel gegevens kunt gebruiken als je nodig hebt. Zodra je een plan hebt, moet je beslissen of je een telefoon met een contract of een niet-vergrendelde telefoon wilt. Een vergrendelde telefoon is een telefoon die wordt geleverd met een abonnement waarvoor je een contract moet ondertekenen. Dit betekent dat je niet van plan kunt veranderen als je behoeften veranderen. Een niet-vergrendelde telefoon is een telefoon zonder contract waarmee u van telefoonaanbieder kunt veranderen als u een nieuwe telefoon wilt.

Welke providers bieden plannen op afbetaling aan?

Enkele van de grote providers in Nederland die telefoonabonnementen met afbetalingsregelingen aanbieden zijn KPN, Telfort en de andere providers zijn Vodafone, mobiel.nl en Base.

Je voorbereiden het afbetalingsplan

Voordat je een afbetalingsplan voor je kunt laten werken, moet je weten hoeveel je elke maand moet betalen. Hier zijn enkele manieren om de maandelijkse betaling te berekenen, afhankelijk van welk plan je kiest: Het bedrag dat je elke maand betaalt, wordt bepaald door het telefoonabonnement dat u kiest en de periode waarvoor u betaalt. 

Als je voor een bepaalde tijd wilt betalen, kun je de kosten van de telefoon door die tijd delen. 

Bijvoorbeeld, als je voor een jaar dienst betaalt, betaal je voor een jaar. Betaal je voor twee jaar, dan betaal je voor twee jaar. De kosten van het telefoonplan en de tijd waarvoor je betaalt bepalen hoeveel je moet betalen. 

Als je niet wilt wachten om je telefoon te krijgen, kun je kiezen voor een pay-as-you-go-plan. Met dit plan moet je betalen voor alles wat je gebruikt, zelfs als het maar een paar minuten zijn.

Als je je telefoon zo snel mogelijk wilt afbetalen, kun je kiezen voor een contractplan. Bij deze plannen moet je meestal het volledige bedrag van de telefoon bij het begin van het contract betalen.

Hoeveel kost een telefoon in termijnen betalen?

De prijzen voor telefoondiensten in Nederland kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals je woonplaats, het aantal minuten of megabytes dat je gebruikt, en of je al dan niet een contract of een niet-vergrendelde telefoon kiest. Enkele van de grote aanbieders in Nederland die telefoonplannen met afbetalingsschema’s aanbieden zijn KPN, Telfort, en Vodafone. De prijzen voor deze diensten kunnen variëren van € 6,99 ($ 9,92) tot € 39,99 ($ 52,76) per maand, en je kunt ook kiezen uit een groot aantal data-opties.

De voordelen en nadelen van een afbetalingsplan bij aankoop

Voordelen van telefoon in termijnen betalen

  • Minimale kosten vooraf 
  • Er zijn geen initiële aanschafkosten. Je betaalt alleen voor de tijd die je gebruikt. 
  • Gemakkelijk om betalingen te doen. 
  • Je kunt online of per telefoon betalen. Je kunt ook op elk moment het saldo vervroegd afbetalen.  
  • Flexibel betalingsplan 
  • Je kunt je telefoon over een lange periode betalen of je betalingen over een kortere periode spreiden. 

Nadelen van telefoon in termijnen betalen

  • Hogere maandelijkse kosten 
  • Geen bescherming in geval van schade aan de telefoon