Hoe kan ik een Playstation in termijnen betalen: de ultieme gids

Playstation in termijnen betalen

Tijd om jezelf te trakteren! Het wachten is voorbij, en de nieuwste generatie games is gearriveerd. Als je een nieuwe PS4 op je verlanglijstje hebt staan, moet je wel een manier vinden om je Playstation in termijnen te betalen of gefinancierd te krijgen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een Playstation 4 op krediet te kopen. Zonder dat dit ten koste gaat van je andere maandelijkse uitgaven. Aangezien de meeste aankopen tegenwoordig contant worden betaald, vraag je je misschien af hoe je dat geld kunt gebruiken om je PS4 te kopen. Gelukkig zijn er financieringsopties waarmee je in de loop van de tijd kleinere bedragen kunt terugbetalen. Terwijl je het artikel toch nu kunt kopen. Er zijn verschillende manieren om een PS4 op krediet te kopen, van externe kredietverstrekkers zoals in3. En zelfs lokale banken die nu financiering aanbieden voor grote aankopen zoals spelconsoles. Lees verder voor meer informatie over alle opties en welke voor jou de beste is!

Je Playstation kopen op afbetaling, zo werkt het.

Indien jij graag wilt gamen, is de kans dat jij kiest voor een Playstation 4 of Playstation 5 aanzienlijk groot. Alle bekende games draaien op de Playstation (Nintendo Switch uitgezonderd). Een Playstation is een dure aankoop, de standaard Playstation 4 wordt verkocht voor 299,95 euro. Verder de playstation 4 pro voor 399,95 en de Playstation 5 wordt zelfs op Marktplaats verkocht voor 750,- (uitverkocht in 2022). Voor die prijzen heb je nog helemaal niets, uiteraard wil je gelijk gamen. Het kan daarom optie zijn om je Playstation 4 in termijnen te betalen. Zo houd je ook nog genoeg geld over voor 1 of 2 games en wellicht een extra controller, zodat je ook met je vrienden kan gamen.

Of toch liever die Playstation 5 in termijnen, niet?

Geniet van het beste van het beste en laat jezelf helemaal los in de game-ervaring van de Sony PlayStation 5, met 16 GB GDDR6 RAM en aangedreven door 8-core AMD Zen 2. Dankzij de 8K videoresolutie en beeldsnelheid van 60 fps kun je je tijdens het gamen onderdompelen in levendige graphics. Bovendien heeft hij een batterijlevensduur van 5 uur om lange uren gameplay te ondersteunen. Vergelijk de prijs van de Sony PlayStation 5 om vandaag nog de beste aanbieding te vinden en je nieuw pronkstuk op termijnen te betalen.

Krijg ik een BKR registratie als ik een Playstation in termijnen betaal?

Het hangt ervan af welke betaalmethode je kiest om je Playstation gespreid te betalen. In principe is de enige betaalmethode waarbij jij gebruik kan maken van gespreid betalen zonder BKR en zonder rente is ‘In3’. Met deze betaalmethode kan je gespreid betalen, je betaalt namelijk in drie termijnen. De eerste betaal je direct met iDEAL, de overige 2 termijnen in de komende twee maanden. De webwinkels waar je een Playstation in termijnen kunt betalen met de betaalmethode ‘In3’ staan onder aan deze pagina.

Playstation in termijnen betalen gids

Indien jij je Playstation bij Mediamarkt of Wehkamp wilt kopen, krijg je wel te maken met een BKR registratie. Echter, deze BKR registratie is een positieve registratie, dit is helemaal niet nadelig voor jou wat vaak wordt gedacht. Sterker nog, als jij netjes je termijnen betaald ziet een toekomstig hypotheek of leningverstrekker dat jij een goed betaalmoraal hebt. Dit werkt alleen maar in je voordeel. Daarnaast is het grote voordeel dat je een veel langere termijn kunt afspreken als je je Playstation op afbetaling koopt bij bijvoorbeeld een Mediamarkt of Wehkamp.

Playstation op afbetaling zonder BKR

Wil je liever helemaal niets te maken hebben met een BKR registratie? Koop dan je Playstation via een webwinkel die de betaalmethode ‘In3’ aanbied. Zo ben je er zeker van dat je en de nieuwste console hebt die nog nooit is gebruikt, morgen in huis hebt en geen BKR registratie krijgt. Houdt er echter wel rekening mee dat de looptijd van de termijnen veel korter is dan die van bijvoorbeeld Mediamarkt of Wehkamp.

Playstation 4 op afbetaling zonder BKR

Wil je een Playstation 4 op krediet kopen? Ga dan voor een online winkel die de In3 betalingsmethode aanbiedt. Het is belangrijk te weten dat je de eerste termijn meteen moet betalen, de andere 2 termijnen betaal je in 2 maanden terug. Zorg er dus voor dat je genoeg van je salaris opzij zet om ook aan deze betalingsverplichting te voldoen om problemen te voorkomen. Onderaan deze pagina vind je alle webwinkels waar je je Playstation 4 op afbetaling kunt kopen en betalen met de betaalmethode In3.

Kredietkaartfinanciering voor je nieuwe PS4

Lenen van vrienden en familie

Als je een vriend of familielid hebt die je het geld voor de PS4 wil lenen, kun je dat geld gebruiken om het systeem op afbetaling te kopen. Dit is een goede keuze als je geen rente op je financieringsplan wilt betalen en je saldo op je creditcard laag wilt houden. Hoewel je geen onderpand hoeft neer te leggen, moet je wel voorzichtig zijn met hoe je de aflossingen doet. Als je je vriend of familielid niet betaalt zoals beloofd, kun je uiteindelijk je relatie met hem of haar schaden.

Waar vind je de beste deals om een PS4 op krediet te kopen?

Waar vind je de beste deals om een PS4 op krediet te kopen?

Voordat je op zoek gaat naar manieren om een PS4 op krediet te kopen, moet je ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt. Je moet alle financieringsmogelijkheden bekijken en vergelijken. Zoek uit hoeveel elke optie je zal kosten, inclusief het bedrag dat je elke maand zult moeten betalen. Je kunt ook nagaan hoe lang het zal duren om elke financieringsmogelijkheid af te betalen. En hoeveel rente je zult moeten betalen.

Moet je kopen met krediet?

Uiteraard is het geen goed idee om met krediet dingen te kopen die je contant kunt betalen. Je kunt echter wel krediet gebruiken om een PS4 te kopen zonder dat dit ten koste gaat van je andere maandelijkse uitgaven. Met een beetje onderzoek kun je de beste deal vinden voor de financiering van je PS4. Je kunt nu krediet gebruiken om de PS4 aan te schaffen en hem langzaam in de loop van de tijd af te betalen. Zodat je je andere rekeningen nog steeds kunt betalen. Als je hebt nagedacht over de aanschaf van een PS4, dan is dit het moment! Met de nieuwe PS4-modellen die onlangs zijn uitgebracht, is er een enorme keuze aan games en accessoires beschikbaar. Je moet echter wel een manier vinden om het gefinancierd te krijgen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een PS4 op krediet te kopen zonder dat dit ten koste gaat van je andere maandelijkse uitgaven.

Playstation 4 in termijnen betalen

Bij veel webwinkels kan je een Playstation 4 kopen en deze in termijnen betalen. Dit geldt ook voor games en controllers. Bij de grotere webwinkels zoals Mediamarkt of Wehkamp is dit mogelijk, maar denk ook aan een bedrijf vanwaar je een Playstation kunt leasen.

Playstation op krediet