Nintendo Switch in (3) termijnen betalen

Zoek je een Nintendo Switch en wil je deze liever in (drie) termijnen betalen in plaats van het hele bedrag in 1 keer? Dan hebben we goed nieuws voor je, we hebben alle webshops voor je verzameld, zodat je alleen nog de beste deal hoeft te zoeken bij de webshop!

Nintendo Switch in termijnen betalen zonder BKR en zonder rente!

Een Nintendo Switch in termijnen betalen heeft meerdere voordelen, je houdt namelijk het geld in je zak en je kan wel direct de nieuwste Mario of Pokémon spelen! Bij veel van de webshops die wij hieronder tonen kan je in termijnen betalen met de betaalmethode ‘In3’. Hierdoor kan je je Nintendo Switch betalen, zonder BKR registratie en zonder rente!

Nintendo Switch in termijnen betalen

Heb jij je zinnen gezet om een Nintendo Switch te kopen? Een logische keuze, aangezien het uitgebreide aanbod aan games voor jong en oud. Een Nintendo Switch is een dure aankoop, soms wil je liever niet een aankoop zoals een Nintendo Switch in één keer  betalen. Een Nintendo Switch in termijnen betalen biedt dan een uitkomst, zo geniet je namelijk van een nieuwe Nintendo Switch en hoef je niet direct het hele bedrag in één keer te betalen. Het varieert per webwinkel in hoeveel termijnen je kan betalen, zo kan je bij Wehkamp en Mediamarkt in 36 termijnen betalen, hierdoor is je maandbedrag veel lager maar heb je wel te maken met rente en een BKR registratie.

Nintendo Switch In3

Veel webwinkels die wij tonen bieden de betaalmogelijkheid In3 aan, met deze betaalmethode kan jij jouw Nintendo Switch in 3 termijnen betalen. Het grootste voordeel van deze betaalmethode is dat jij geen BKR registratie krijgt en geen rente betaald! Je betaalt de eerste termijn direct met iDeal of creditcard, de overige 2 termijnen kun je in 60 dagen betalen. Hierdoor ben jij wel (morgen) al een trotse bezitter van de Nintendo Switch en kan je alvast beginnen met het levelen van je Pokémon of versla je al de eindbazen in Mario! Je kan ook veel Nintendo Switch games in termijnen betalen bij de aanbieders hieronder, zo kan je dus variëren in de spellen die je speelt en ben je ook niet in één keer het hele bedrag kwijt.

Nintendo Switch op afbetaling

In principe is een Nintendo Switch op afbetaling hetzelfde als een Nintendo Switch in termijnen betalen. Op afbetaling gaat meestal wel gepaard met een langere looptijd inclusief rente en een BKR registratie. Het is belangrijk voor jezelf af te wegen of je bijvoorbeeld binnenkort een huis gaat kopen, indien dat het geval is raden we je aan om een Nintendo Switch met de betaalmethode In3 te betalen. 

Wat is een Nintendo Switch?

Een Nintendo Switch is de nieuwste spelconsole van Nintendo die je overal waar je wilt met je mee kan nemen, maar ook thuis op de TV kan spelen! Geniet van een enorme wereld aan bekende spellen voor het hele gezin zoals Mario, Pokemon, Mario Kart etc. De Nintendo Switch is echt een aanvulling op ieder huishouden voor jong en oud. Het grote voordeel van de Nintendo Switch is dat hij overal mee naar toe te nemen is, de kinderen kunnen hem meenemen in de auto, je kan hem meenemen in het vliegtuig als je op vakantie gaat etc. Nintendo Switch heeft daarnaast ook de ‘virtual console’, hierdoor kan je oude games van de Nintendo64 spelen die je waarschijnlijk vroeger hebt gespeeld als je een Nintendo fanaat bent. Hiervoor heb je wel een additioneel abonnement nodig, gelukkig kost deze slechts 3 euro per maand, je krijgt er een enorme bibliotheek aan games voor terug! Zie hieronder een video review van Coolblue over de Nintendo Switch;

Hoe duur is een Nintendo Switch?

Een Nintendo Switch kent tegenwoordig alweer drie modellen, dit zijn de;

  • Nintendo Switch standaard, in het rood/blauw kost de Nintendo Switch €288,-, voor het grijze model ben je ongeveer €305,- kwijt.
  • Nintendo Switch Oled, deze prijs varieert momenteel enorm gezien het voorraadprobleem en de vraag naar deze switch groot is. Gemiddeld kost deze €388,-
  • Nintendo Switch Lite, dit is een Switch die je niet kan aansluiten op de televisie maar enkel als handheld kan gebruiken, deze kost €208,-

Een Nintendo Switch kan je dus kiezen o.b.v. je budget of je wensen. De standaard Nintendo Switch en de Oled versie kan je overal mee naartoe nemen en je kan deze aansluiten op je televisie. Het grote verschil tussen de Nintendo Switch Standaard en de Nintendo Switch Oled is dat de Oled variant een veel mooier scherm (Oled) heeft op de handheld zelf, dit heeft geen meerwaarde als je hem aansluit op de televisie! De Nintendo Switch Lite kan je echt alleen maar als handheld gebruiken, deze kan je niet aansluiten op je televisie!

Wat kun je allemaal met een Nintendo Switch?

De Nintendo Switch is een veelzijdige gameconsole, je kan er echter geen (nog) geen apps zoals Netflix op downloaden. Wel zijn er manieren waarop dit wel kan, dit kan gevonden door een gemakkelijke Google zoekopdracht. De Nintendo Switch kent een enorm aanbod aan games, van oud tot nieuw. Je kunt Nintendo 64 spellen op de Switch spelen met een Switch Online Plus abonnement, dit kost circa 3 euro per maand. Uiteraard kan je ook de nieuwste games zowel online als fysiek kopen die je direct kan spelen. In tegenstelling tot consoles zoals Playstation of Xbox, kent de Switch zeer korte download en updatetijden door het compacte formaat van spellen. 

Waar kan ik een Nintendo Switch in termijnen betalen?

We hebben hieronder een overzicht voor je gemaakt waar je jouw nieuwe Nintendo Switch in drie of meerdere termijnen kan betalen. In het overzicht hieronder zie je in hoeveel termijnen jij jouw nieuwe Switch kan kopen, ook vermelden we of je bij de desbetreffende webshop met de betaalmethode ‘In3’ kan betalen, met deze betaalmethode betaal je geen rente en krijg je geen BKR registratie.