Nieuwe laptop kopen en deze betalen gespreid betalen? | Betaalbaas.nl

Draagbare computer kopen en deze gespreid betalen

Ben je je al een tijd aan het oriënteren om een nieuwe laptop in termijnen te betalen? Ben je op zoek naar een laptop voor je werk, studie of om te gamen? Het kan natuurlijk allemaal, ook alle drie de zaken kunnen tegelijk worden gedaan mits je een goede en kwalitatieve laptop hebt. Een kwalitatieve laptop is over het algemeen een vrij kostbare uitgave die je niet zomaar even doet, daarnaast moet je ook goed afwegen welke specificaties jij nodig hebt voor jouw behoefte(n). Zo heeft een gamer bijvoorbeeld een betere videokaart en processor nodig, waar iemand voor zijn studie genoeg heeft aan een wat lichtere variant als het aankomt op de specificaties. 

Omdat een draagbare computer een grote uitgave is, kan je besluiten hier een lange tijd voor te sparen. Als je liever niet spaart en de laptop op korte termijn al in je bezit wilt hebben, is een laptop kopen op afbetaling een interessante optie. Hierdoor wordt jij direct economisch eigenaar van de laptop en ben je niet in een klap een grote smak geld kwijt. Zo kan je dus op korte termijn al genieten van je games, je scriptie schrijven of betere prestaties leveren op je werk door je nieuwe snelle draagbare computer.

Een nieuwe laptop in termijnen betalen houdt echter wel in dat je als het ware een lening aangaat wat gepaard gaat met rente. De rente betaal je over het openstaande bedrag. Daarnaast wordt jouw lening ook bij het BKR geregistreerd, schrik hier niet van! Dit gaat om een positieve BKR registratie, dit heeft geen negatieve gevolgen voor jouw toekomstige hypotheekaanvraag. Sterker nog, de bank zal je eerder een hypotheek verstrekken als blijkt dat jij een goed betalende klant bent die netjes op tijd aan zijn schulden voldoet. 

Benieuwd waar je een nieuwe laptop gespreid kan betalen?

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop? Bij de aankoop van een laptop komt veel kijken, vooral het financiële plaatje. Het liefst wil je een mooie, snelle en duurzame draagbare computer die lang met je meegaat, maar meestal wil je hier niet te diep voor in je buidel moeten tasten. Een laptop is een grote uitgave die vaak noodzakelijk is voor je studie of werk, soms is de aankoop ook meer gericht op een luxe aankoop. Hoe dan ook, wij begrijpen dat je hem graag in termijnen wilt betalen, zo heb je wel de nieuwste draagbare computer maar kan je wel het grote bedrag in delen betalen. 

Hoe kan ik in Nederland een nieuwe laptop in termijnen betalen?

In de digitale wereld van vandaag zijn laptops een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zijn opleiding of carrière wil verbeteren. Maar met forse prijskaartjes kan het een uitdaging zijn om een laptop te financieren zodat je hem in maandelijkse termijnen kunt terugbetalen. Gelukkig zijn er financieringsmogelijkheden om je laptop betaalbaarder te maken. Als je naar een diploma toewerkt en een computer nodig hebt om op de universiteit te slagen, of als je kansen in het vak nastreeft en een computer nodig hebt om die droombaan te krijgen, bekijk dan deze lijst met verschillende manieren om je draagbare computer aankoop te financieren. Maar voor je die perfecte nieuwe Windows 11 laptop, PC notebook of Chromebook koopt, is het belangrijk dat je al je financieringsmogelijkheden kent, zodat je in termijnen kunt betalen zonder de bank volledig te plunderen.

Ken je financieringsmogelijkheden

Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop in termijnen betalen, kun je verschillende financieringsmogelijkheden overwegen. Met creditcards kun je je aankoop over een bepaalde periode financieren, maar ze hebben meestal een erg hoge rente en lage kredietlimieten, waardoor ze voor grote aankopen ondoeltreffend zijn. Als je weinig krediet hebt, zijn je mogelijkheden om je aankoop te financieren beperkt. Je kunt ook overwegen je aankoop te financieren via een afbetalingsplan van een winkelier of een geldschieter die afbetalingsplannen aanbiedt. Met deze opties kun je je draagbare computer over een periode van maanden betalen met een vaste maandelijkse betaling.

Afbetalingsplannen bij de detailhandel.

Als je je laptop bij een detailhandelaar koopt, kijk dan of ze een afbetalingsplan aanbieden. Veel grote winkeliers, zoals Amazon, bieden je de mogelijkheid je aankoop in de loop van de tijd te financieren. Je kunt maandelijks betalen met een vaste rente over 12 of 24 maanden, of je kunt ineens betalen met 0% rente als je je laptop met contant geld koopt. Als je je laptop bij een kleinere winkelier koopt, zoals een plaatselijke computerwinkel, informeer dan naar de financieringsmogelijkheden van het bedrijf. Veel computerwinkels bieden financiering voor laptop aankopen, maar zijn wel tot bijna twee keer zo duur dan de aanbieders bij betaalbaas.nl.

Nieuwe laptop in termijnen betalen zonder BKR

Momenteel bieden steeds meer webwinkels de betaalmethode gespreid betalen aan. Dit komt natuurlijk mooi uit voor jou, aangezien je graag een nieuwe laptop wil hebben. Deze kan je dan op afbetaling maandelijks betalen. Vooral de betaalmethode In3 wint steeds meer terrein in Nederland bij de webwinkels. Met deze betaalmethode kan je de laptop op afbetaling kopen, de eerste termijn voldoe je direct, daarna krijg je nog twee maandelijkse termijnen van het resterende bedrag. Het grootste voordeel van de betaalmethode In3 is dat jij je laptop op afbetaling kan kopen zonder BKR-notering. Vaak zie je bij veel andere bedrijven of financiële betaalmethodes dat je gelijk een BKR-notering krijgt, ook al is deze niet negatief. Voor veel mensen geeft dit een hoop rust om geen BKR-notering te hebben.

Nieuwe Laptop kopen door middel van gespreid betalen

Wordt het een macbook of een gamelaptop? Bij de grotere aanbieders zoals Mediamarkt en Wehkamp kan je ook een gloednieuwe laptop kopen. Zo ben je verzekerd van de nieuwste macbook of gaming laptop en kan je hiermee dus jaren vooruit. Uiteraard krijg je ook de bijbehorende garantie en service die je zou krijgen als je hem bijvoorbeeld met iDeal zou betalen. Het grote voordeel van een laptop op afbetaling kopen bij een Wehkamp of Mediamarkt is dat je zelf kan bepalen hoelang jij erover doet om de computer terug te betalen. Zo kan je bijvoorbeeld voor 20 euro per maand de nieuwste Macbook in huis hebben, voor een klein bedrag per maand. Je betaalt hier wel een rente over het openstaande bedrag over, plus je krijgt een positieve BKR-notering. Dit is geen probleem, zolang jij de maandtermijnen maar blijft betalen. 

Tip: Ga (niet) op zoek naar opgeknapte laptops

Welke financieringsoptie je ook kiest, als je kunt, kijk dan naar een refurbished computer. Elk jaar komen er nieuwe laptop modellen uit, en veel mensen kiezen ervoor om te upgraden naar de nieuwste modellen met de nieuwste technologie. Als je een refurbished laptop koopt, kun je ongeveer 20% op je aankoop besparen.

Terwijl nieuwe laptops een fabrieksgarantie hebben, hebben gereviseerde laptops helemaal geen uitgebreide garantie.

Dankzij de technologische vooruitgang zijn laptops beter dan ooit, met snellere processors, langere batterijduur en betere scherm- en geluidskwaliteit. Of je nu een student of een professional bent, je kunt voordeel halen uit het bezit van een laptop, vooral eentje met de nieuwste mogelijkheden via betaalbaas.nl die je kunt in termijnen betalen. Dus waar wacht je nog op? Bestel die laptop vandaag en ga morgen aan de slag als freelancer op een platform zoals Upwork of Smartcat!

Plaats een reactie