Je nieuwe iPad in termijnen betalen? Check al je opties in 2022!

Een nieuwe iPad kopen kan een overweldigende ervaring zijn. Je moet uitzoeken welk model je wilt, hoeveel het je gaat kosten, of je het op krediet of contant moet kopen, en dan nog een winkel vinden die het in voorraad heeft. Het is genoeg om de meeste mensen gillend de andere kant op te laten rennen. Maar als je het proces rustig en logisch benadert, is er geen reden waarom je geen nieuwe iPad zou kunnen kopen wanneer het past in je budget en in je agenda.

iPads kopen via betaalbaas
iPads kopen via betaalbaas

Dus als je op zoek bent naar een splinternieuwe iPad om jouw favoriete serie te kijken op de bank, recepten wilt volgen in de keuken of presentaties wilt geven voor je werk. Het kan allemaal! Wil je liever niet de volledige prijs van de iPad in een keer volledig betalen maar in termijnen? Dan ben je aan het juiste adres. Wij hebben alle webwinkels voor je op een rijtje gezet die de nieuwste iPads verkopen en de betaalmogelijkheid gespreid betalen aanbieden. Hierdoor ben jij binnenkort in het bezit bent van een gloednieuwe iPad en betaal je deze termijnen. Dit is alles wat je moet weten voordat je een iPad op afbetaling koopt!

Waar kan je een nieuwe iPad gespreid betalen?

Je vraagt je wellicht af bij welke webwinkels je je nieuwe iPad kan kopen en deze in termijnen kan betalen, er zijn namelijk al zoveel webwinkels. Om het makkelijk voor je te maken, hebben we de beste webwinkels waar je altijd een goede prijs en service krijgt voor je op een rijtje gezet. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk enkel winkels te tonen waar de voorwaarden duidelijk en helder zijn, zo weet je waar je aan toe bent als je een iPad in termijnen gaat betalen.iPad in 3 termijnen betalen zonder BKR registratie en zonder rente, hoe zit dat?

Indien jij je nieuwe iPad in drie termijnen wil betalen, hebben we goed nieuws voor je! Via de betaalmethode In3 kan jij bij veel van de webshops die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet een nieuwe iPad kopen en deze in drie termijnen betalen. De eerste termijn betaal je direct, de overige twee termijnen voldoe je in de komende twee maanden. Met de betaalmethode In3 krijg je en geen BKR registratie en je betaalt geen rente, wat wil je nog meer? Via deze betaalmethode koop je dus een iPad op afbetaling zonder BKR.

iPad in termijnen

iPad pro in termijnen betalen

iPads zijn er in veel verschillende soorten en maten. Apple heeft rekening gehouden met de veelzijdigheid van haar gebruikers. Ook hebben wij een overzicht van alle webwinkels gemaakt waar je de iPad pro in termijnen kan betalen. Hierdoor kan je dus genieten van de snelste iPad voor bijvoorbeeld je werk, plus ben je niet direct een groot bedrag kwijt. Wel zo gemakkelijk als je een nieuwe iPad wilt kopen en nog geld over wilt houden.

Wat is het verschil tussen een iPad kopen en iPad in termijnen betalen?

Wanneer je een nieuwe iPad op afbetaling koopt, betaal je niet het volledige bedrag vooraf. In plaats daarvan betaal je elke maand een vast bedrag voor een bepaalde periode. Als het apparaat op is, breng je het terug en vraag je het resterende bedrag terug te storten op je bankkaart.

iPad achteraf betalen? Wat is mijn openstaande saldo?

Apple verkoopt het instapmodel van de iPad Pencil (2e generatie) doorgaans voor ongeveer € 135.00, de iPad mini voor ongeveer € 599 en de veelgeprezen iPaid Pro versie voor ongeveer € 899. Dit zijn geen prijsschattingen, want elke winkel heeft zijn eigen individuele prijs. Bedenk ook dat het goedkoopste model in je omgeving duurder kan zijn, afhankelijk van de vraag en de concurrentie.

Als je bereid bent iets meer te betalen voor je Apple product, kun je een 12.9-inch display kopen van iPad Pro met maar liefst 2 TB opslagruimte. Alleen is dat Apple product op afbetaling kopen snel € 2109.

Wat zijn de voor- en nadelen om een iPad in termijnen te kopen?

We begrijpen dat je je afvraagt wat nou de voordelen en de nadelen zijn om een iPad op afbetaling te kopen. Het is goed om bij jezelf na te gaan of je de iPad in 12 maanden of in 60 maanden wilt afbetalen. Hoe langer de looptijd, hoe meer geld je in je zak houdt, maar let op; je betaald wel meer rente hierdoor. Hoe korter de looptijd, hoe lager de rente immers zal zijn. Besef je ook goed dat bij het kopen van een iPad in termijnen je in principe een lening aan gaat, hier is in beginsel niets mis mee. Het is wel belangrijk dat je je beseft dat je je altijd aan de betalingsverplichting moet houden om eventuele problemen te voorkomen.

iPad in schijven betalen
iPad in schijven betalen

Nu kopen, later betalen of op afbetaling?

Er zijn drie mogelijkheden om een iPad op krediet te kopen. De eerste is online bestellen en hem persoonlijk afhalen. De tweede is hem te laten bezorgen en hem dan terug te sturen. De derde is hem naar een winkel sturen en hem door hen laten opsturen. Dit is een cruciale beslissing en je wilt absoluut zeker zijn dat je de best mogelijke neemt. Als je een winkel kiest om het op te halen, zorg dan dat je er bent als ze open zijn. En zorg ervoor dat je er vroeg bent. Je wilt niet vastzitten op de parkeerplaats terwijl iedereen zich een weg naar buiten baant.

 • Kies je voor een verzendmethode, zorg er dan voor dat het er een is die je aankan. Wanneer je te maken hebt met veel dozen en/of een breekbaar product dat voorzichtig moet worden behandeld, wil je waarschijnlijk wel een andere methode.
 • Ben je van plan om bij de winkel af te halen, zorg er dan voor dat je er bent voordat de winkel sluit. Als je ervoor kiest de iPad te laten bezorgen, moet je de voor- en nadelen afwegen van een abonnement op de verzendservice van de winkel. Je krijgt de iPad altijd op tijd, maar je krijgt te maken met het pakket, wat een ongemak kan zijn.

Welke iPads kun je op afbetaling kopen?

Hier het compleet aanbod – uitgebreid assortiment Apple producten die in aanmerking komen voor een kredietovereenkomst.

 • iPad 9,7 inch modellen: iPad (2018), iPad (2019) en iPad mini (5e gen)
 • iPad 12,9 inch modellen: iPad (2018) en iPad (2019)
 • iPad & Pro 9,7-inch modellen: iPad (2018) en iPad (2019)
 • iPad & Pro 12,9 inch modellen: iPad (2018) en iPad (2019)
 • iPad & Pro 12,9 inch (2e generatie)
 • iPad & Pro 10,5-inch modellen: iPad (2018) en iPad (2019)
 • iPad & Pro 10,5-inch Air modellen
 • iPad & Pro 10,5-inch modellen: iPad (2018) en iPad (2019)
 • iPad & Pro 9,7-inch modellen: iPad (2018) en iPad (2019)
 • iPad & Pro, iPad met Smart Keyboard: iPad (2019)
 • iPad & iPad Pro 10.5: iPad (2018)
 • iPad & Pro 10,5-inch: iPad (2019)
 • iPad & Pro 12.9: iPad (2018)
 • iPad & Pro 12,9 inch: iPad (2019)
 • iPad 5e generatie, iPad 6e generatie: iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4
 • iPad 5e generatie, iPad 6e generatie: iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4
 • iPad 5e generatie, iPad 6e generatie: iPad Air, iPad Air 2
 • iPad 5e generatie, iPad 6e generatie: iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4
 • iPad 5e generatie, iPad 6e generatie: iPad Air, iPad Air 2
 • iPad Air, iPad Air 2: iPad (2018), iPad (2019), iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4
 • iPad Air, iPad Air 2: iPad (2018), iPad (2019), iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4
 • iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4: iPad (2018), iPad (2019), iPad mini 2, iPad mini 3
 • iPad mini 4 iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4: iPad (2018), iPad (2019), iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4

Is het de moeite waard om een iPad op afbetaling te kopen?

Zoals we al besproken hebben is het kopen van een nieuwe iPad op afbetaling niet voor iedereen weggelegd. Het is een grote verbintenis. Je moet het saldo aan het eind van de looptijd afbetalen en om de paar jaar een nieuwe iPad kopen. Aan de andere kant is het ook voordelig. Veel nieuwe modellen zijn al verkrijgbaar vanaf 399 euro. Dat is een prima prijs voor een top-of-the-line iPad met een groot scherm, een hoogwaardige camera en een krachtige processor.

Als dat is waar je je prettig bij voelt, is een iPad kopen op afbetaling zeker de moeite waard. Je kunt je dan om de paar jaar een nieuwe iPad veroorloven zonder je financiën in gevaar te brengen. Het is een slimme zet voor wie zijn kosten laag wil houden en bereid is er wat extra moeite voor te doen.

iPad in termijnen
iPad op termijn

Krijg ik een BKR registratie als ik een iPad in termijnen koop?

Ja, in veel van de gevallen is dit het geval. Dit hoeft helemaal niet te zijn, vaak wordt dit namelijk wel gedacht. In Nederland geldt er een verplichting voor bedrijven om leningen te melden boven de 250 euro, vaak ligt het bedrag van een nieuwe iPad hier al snel boven. Zolang jij netjes je openstaande schuld betaald, is er niets aan de hand. Je kan vaak ook nog sneller je openstaande bedrag boetevrij inlossen bij bijvoorbeeld een Wehkamp. Er zouden pas echt problemen ontstaan als je drie termijnen (drie maanden) niet je termijnbedrag betaald. Als jij een looptijd van 60 maanden hebt, dan ligt het bedrag vaak op een paar euro per maand, als jij elke maand genoeg geld over houdt hoef je je hier dus geen enkele zorgen om te maken.

Afsluitende woorden

Of je nu besluit een iPad op krediet te kopen of niet, op de hoogte zijn van wat er allemaal is is altijd een goed idee. Bovendien kan het leuk zijn om te zien wat er in de pijplijn zit en te zien of het is wat je zoekt. In veel gevallen kun je ook mooie aanbiedingen vinden voor opgeknapte iPads. Dit zijn de iPads die naar de winkel teruggebracht zijn en met korting doorverkocht worden. Voordat je een iPad koopt, moet je alle mogelijkheden overwegen en uitzoeken wat voor jou de beste keuze is.