Airpods Pro in termijnen betalen? Bekijk al je mogelijkheden in 2022!

Als jij op zoek bent naar Airpods (pro) en deze in termijnen wilt betalen, zoek niet verder. Via ons platform kan je alle webwinkels zoeken die Airpods verkopen en waar je gespreid kan betalen. Zo kan je dus morgen al genieten van de beste oortjes die gekoppeld kunnen worden aan je iPhone, Apple Watch en je iPad, het grote voordeel is dat je niet in een keer een groot bedrag hoeft te betalen!

Benieuwd waar je Airpods kan kopen en deze in termijnen kan betalen? Check het hier!

Het is soms lastig om de webwinkels te vinden die Airpods verkopen en waar je in termijnen kan betalen, Daarom hebben we het lekker makkelijk voor je gemaakt. Hieronder vindt je een overzicht van alle webwinkels waar je je nieuwe Airpods gespreid kan betalen, bij al deze webshops worden je Airpods gratis verzonden en is de klantenservice erg goed.

Welke Airpods passen bij mij?

Je hebt een aantal verschillende soorten Airpods, de normale en de pro versie. Met de pro versie geniet je van een zeer goede noise cancelling. Het fijne van de Airpods is dat ze draadloos zijn en je dus kan genieten van je favoriete muziek tijdens sporten, koken, schoonmaken etc. Middels de Airpods case die je erbij krijgt laden ze automatisch je Airpods op, zodat je nooit zonder batterij komt te zitten. Wil je een uitgebreide review welke het beste zijn voor jou? Check dan hieronder de review:

Home » Airpods Pro in termijnen betalen? Bekijk al je mogelijkheden in 2022!

Nieuwe Airpods Pro in termijnen betalen

Voor de luxere en ook echt wel de betere variant van de Airpods heb je de Airpods pro. Deze Airpods gaan in je oor (in-ear) zodat heel je oor zich afsluit van de buitenwereld. Daarnaast maakt deze Airpod gebruik van de beste noice cancelling en hoor je letterlijk helemaal niks meer van je omgevingsgeluid. De Airpods pakt namelijk de geluiden van buiten op en zet deze om in een bepaalde frequentie zodat het geluid helemaal wegvalt en je alleen je muziek hoort uit je Airpods. Deze Airpods zijn erg fijn als je veel studeert, veel reist voor je werk of je gewoonweg erg van muziek houd en liever niet gestoord wilt worden. 

Als je dit artikel leest, weet je waarschijnlijk al waarom AirPods weer geweldig zijn. Ze zijn draadloos, ze werken met Siri, ze hebben uitstekende kunstmatige intelligentie en ze hebben een geweldige batterijduur. Maar waarom zou je ze in Nederland kopen? 

Als je ons artikel over de iPhone in termijnen betalen gelezen hebt, was dat slechts een test. In dit artikel geven we je de echte redenen om EarPods in Nederland en andere landen te kopen!

De nieuwe AirPods zijn klein, maar ze hebben een geweldig geluid.

AirPods zijn erg klein, maar binnenin de compacte behuizing vind je een hoogwaardige luidspreker die vergelijkbaar is met wat je in veel koptelefoons vindt! Als je met AirPods naar muziek luistert, merk je meteen het verschil! AirPods hebben een vol en rijk geluid met een diepe bas. Bovendien hebben AirPods een uitstekende ruisonderdrukkende functie. Deze functie filtert het lawaai van de buitenwereld weg en laat je in een rustige sfeer naar muziek luisteren. De functie wordt automatisch geactiveerd als je de AirPods in je oren doet. Als je de AirPods uit je oren haalt, vervaagt de muziek en komt het achtergrondgeluid terug. Deze functie is nog handiger als je in het openbaar bent. Bijvoorbeeld als je op een drukke straat bent of in een treinstation. In deze gevallen wordt het lawaai om je heen sterk verminderd, zodat je in alle rust van je muziek kunt genieten. Wanneer je in een stillere omgeving bent, hebben de AirPods een speciale functie die het volume van het geluid verhoogt. Zo kun je van je muziek genieten op hetzelfde volumeniveau, waar je ook bent.

Je kunt Siri gebruiken met je nieuwe AirPods.

We weten dat je graag met Siri praat, maar je gebruikt ook graag je handen voor andere dingen. Je hoeft Siri niet meer van je telefoon te halen als je je AirPods hebt! Zo kan je Siri gebruiken op je AirPods en voor veel dingen gebruiken, zoals muziek afspelen, het nieuws lezen, of een telefoongesprek voeren. Met Siri kun je je AirPods ook gebruiken om een timer in te stellen, je agenda te bekijken, en notities te maken. Vraag Siri hoe het zit met het weerbericht voor de dag of andere informatie vragen. Je kunt Siri ook vragen telefoongesprekken te beginnen en te beëindigen, sms’jes te sturen, en meer. Je kunt Siri ook gebruiken om je smart home apparaten te bedienen, zoals lampen, thermostaten en meer. Met Apple HomeKit kunnen je AirPods een belangrijk onderdeel van je slimme huis worden.

Ze zijn altijd verbonden.

AirPods zijn altijd verbonden met je telefoon. Ze zijn altijd verbonden, dus je hoeft niet bang te zijn dat je een oordopje verliest of breekt. Dankzij de uitstekende Bluetooth verbinding kun je op je AirPods gemakkelijk wisselen tussen muziek luisteren en telefoongesprekken voeren. Deze draadloze hoofdtelefoon is ook ontworpen om gemakkelijk op te laden. Je hoeft hem niet in een stopcontact te steken, want hij heeft een ingebouwde batterij. Ook gaat het opladen met een oplaadetui dat bij de AirPods wordt geleverd. Je kunt je AirPods en het oplaadetui samen opladen, wat het nog gemakkelijker maakt.

Ze hebben een uitstekende levensduur van de batterij.

AirPods hebben een batterijduur van ongeveer vijf uur. Dit klinkt als veel, maar in werkelijkheid is het niet veel. Je zult de AirPods minstens een keer per week moeten opladen om ze aan de praat te houden. Met het oplaadetui kun je je AirPods twee keer opladen. Zo hoef je ze niet elke week op te laden. Als je je AirPods niet zo vaak gebruikt, kun je ze een keer per maand opladen. Zo blijven je AirPods opgeladen en klaar voor gebruik als je ze nodig hebt. Je kunt je AirPods en oplaadhoesje draadloos opladen of met een oplaadkabel. De oplaadhouder heeft een Lightning connector, dus je kunt hem opladen met elke USB oplader of een stopcontact. Als je een powerbank hebt, kun je je AirPods daar ook mee opladen. Het oplaadetui heeft een batterijduur van 24 uur, dus je kunt je AirPods tot drie keer opladen met één stroombron.

Je hebt geen herlaadkabel of Bluetooth verbinding nodig om met je AirPods naar muziek te luisteren of te bellen.

Als je het zat bent om je AirPods en koptelefoons op te laden, hoeft dat niet meer. Je hebt geen Bluetooth verbinding nodig om met je AirPods naar muziek te luisteren of telefoongesprekken te voeren. Je kunt je AirPods direct met je telefoon verbinden. De verbinding tussen je AirPods en je telefoon is een directe. Ook heb je geen Bluetooth verbinding nodig, dus je kunt zonder verbinding naar muziek luisteren en telefoongesprekken voeren. En t ook schakelen tussen je muziek en telefoongesprekken zonder verbinding te maken. Dit doe je gewoon door dubbel op een van de AirPods te tikken.

Handsfree gebruiken tijdens het autorijden.

Je kunt je AirPods handsfree gebruiken tijdens het rijden.

Telefoongesprekken voeren en ontvangen met je AirPods zonder verkeersongelukken of politie die je aanhoudt. Niemand hoeft de ogen dus niet van de weg te halen bij het rijden bent en die soms lastige Siri gebruiken om telefoongesprekken te voeren of te beantwoorden, sms’jes te sturen, en meer. Je kunt je AirPods zelfs gebruiken om berichten te ontvangen. Je kunt je telefoon zo instellen dat je een melding krijgt als er nieuwe berichten zijn. Deze berichten worden dan op je AirPods afgeleverd. Je kunt je AirPods ook gebruiken om berichten te lezen.

Je kunt ze verbinden met andere apparaten, zoals je iPad of Mac computer, om video’s te bekijken en naar muziek te luisteren.

Daarnaast kan je vanzelfsprekend ook die nieuwe AirPods op alle Apple producten aansluiten, zoals je iPad of Mac computer.

En je kunt ze gebruiken om video’s te bekijken of naar muziek te luisteren op je iPad.

Om video’s te bekijken of naar muziek te luisteren op je Mac computer.

En ook zo instellen dat ze werken met andere apps op je telefoon, zoals podcasts, iTunes, Apple Music, en meer.

Krijg gratis garantie bij Airpods Pro in termijnen betalen

AirPods hebben twee jaar garantie, dus als je ze in Nederland koopt, hoef je ze niet binnen deze termijn terug te sturen als er een probleem is. Als je AirPods online wilt kopen en in Nederland woont, kun je dat goedkoper via betaalbaas doen. Maak simpelweg een keuze welke webwinkel jouw voorkeur heeft, en krijg ze morgen al bezorgd!

Een zeer grote keuze aan Airpods Pro in termijnen betalen en goedkope prijzen.

Conclusie

AirPods zijn klein, maar ze hebben een geweldig geluid. Je kunt Siri gebruiken met je AirPods en ze zijn altijd verbonden. Ze hebben een uitstekende batterijduur en je hebt geen oplaadkabel of Bluetooth verbinding nodig om met je AirPods naar muziek te luisteren of te bellen. Je kunt ze handsfree gebruiken tijdens het autorijden, en je kunt ze verbinden met andere apparaten, zoals je iPad of Mac computer, om video’s te bekijken en naar muziek te luisteren. Met een adapter kun je ze zelfs met je oude koptelefoon gebruiken. Als je AirPods in Nederland wilt kopen, kun je dat online goedkoper doen. Je kunt ze ook bij ons kopen en op termijn betalen!