Airpods in termijnen betalen? Bekijk al je mogelijkheden in 2022!

Als jij op zoek bent naar Airpods (pro) en deze in termijnen wilt betalen, zoek niet verder. Via ons platform kan je alle webwinkels zoeken die Airpods verkopen en waar je gespreid kan betalen. Zo kan je dus morgen al genieten van de beste oortjes die gekoppeld kunnen worden aan je iPhone, Apple Watch en je iPad, het grote voordeel is dat je niet in een keer een groot bedrag hoeft te betalen!

Benieuwd waar je Airpods kan kopen en deze in termijnen kan betalen? Check het hier!

Het is soms lastig om de webwinkels te vinden die Airpods verkopen en waar je in termijnen kan betalen, Daarom hebben we het lekker makkelijk voor je gemaakt. Hieronder vindt je een overzicht van alle webwinkels waar je je nieuwe Airpods gespreid kan betalen, bij al deze webshops worden je Airpods gratis verzonden en is de klantenservice erg goed.

Welke Airpods passen bij mij?

Je hebt een aantal verschillende soorten Airpods, de normale en de pro versie. Met de pro versie geniet je van een zeer goede noise cancelling. Het fijne van de Airpods is dat ze draadloos zijn en je dus kan genieten van je favoriete muziek tijdens sporten, koken, schoonmaken etc. Middels de Airpods case die je erbij krijgt laden ze automatisch je Airpods op, zodat je nooit zonder batterij komt te zitten. Wil je een uitgebreide review welke het beste zijn voor jou? Check dan hieronder de review:

Airpods Pro in termijnen

Voor de luxere en ook echt wel de betere variant van de Airpods heb je de Airpods pro. Deze Airpods gaan in je oor (in-ear) zodat heel je oor zich afsluit van de buitenwereld. Daarnaast maakt deze Airpod gebruik van de beste noice cancelling en hoor je letterlijk helemaal niks meer van je omgevingsgeluid. De Airpods pakt namelijk de geluiden van buiten op en zet deze om in een bepaalde frequentie zodat het geluid helemaal wegvalt en je alleen je muziek hoort uit je Airpods. Deze Airpods zijn erg fijn als je veel studeert, veel reist voor je werk of je gewoonweg erg van muziek houd en liever niet gestoord wilt worden.